trast-fi-gira

TANQUEM GIRA I ACOMIADEM A L’ALEIX I EN NIL

Gràcies per tot i per tant, Aleix i Nil.

A vegades la vida et demostra que té més plans. I, com tot a la vida, a vegades et desconcerta i et fa estar neguitós. Però al final no és res més que estem vius i que no hem de desaprofitar cap oportunitat per aprendre a caminar. Aquest camí, el nostre camí, el fem dotze persones que ens movem en aquest impuls que ens fa seguir picant pedra per la música: per compartir-la, per estimar-la, per respirar-la, per sentir-la, per viure-la. I, poc a poc i junts, hem fet centenars, infinites passes. Concerts, nits sense dormir, tardes d’estudi, matins d’intensiu, dies penjats del telèfon i minuts i minuts que han construït el que som avui.

I avui, també, hem de dir fins aviat al Nil i l’Aleix, que han decidit deixar de prendre part del nostre camí per encarar nous reptes personals, professionals i noves aventures dins i fora de la música. Trast és vostre, Trast sou vosaltres. Trast són des dels quilòmetres de carretera en un Twingo en pujada amb una bateria d’únic copilot fins a uns “tic-tac-tac-tac” a cau d’orella que només tu pots entendre. Trast són des d’una llibreta de música dissimulada a un saxo “de nit” amb els ulls tancats. Trast són la teva mirada de “comencem”, els teus passos decidits de “vinc a davant”; Trast són el teu humor negre, els teus memes, Trast són la teva tortuga coixa i la teva canya que xiula quan els llums encara estan apagats. Trast és i serà sempre vosaltres. Perquè nosaltres sense vosaltres no seríem mai ni el que som ni el que serem.

Aquest divendres 25 prometem donar-ho tot per vosaltres sobre l’escenari de La Masia de Sant Boi acompanyats de Dj Send0, Vafalungo Sound i Dj Trabubu. Perquè no ens volem perdre ni un instant d’aquest últim concert junts. I el farem amb tota la gent que ha estat amb nosaltres. El nostre camí continua i haurem d’aprendre a fer-lo sense vosaltres, però esgarraparem fins l’últim instant. Gràcies Nil, gràcies Aleix. Gràcies per creure en el nostre rumb i per haver estat uns grans companys de viatge. Per trencar-vos la cara, el cap i el cor amb i per nosaltres.

“Un-dos-tres-Trast”. Divendres vinent cridarem per sortir a fer el que més ens agrada: música.

Us estimem.

Albert, Ferran, Gerard, Laura, Cati, Oscar, David, Susmo, Iris, Monchi